· 

Vacature algemeen bestuurslid CVA Netwerk Groningen

Voor de functie van algemeen bestuurslid van het CVA netwerk Groningen zijn wij op zoek naar een enthousiaste ergotherapeut of logopedist (1e, 2e of 3e lijn). Het bestuur van het CVA netwerk Groningen bestaat uit vijf fysiotherapeuten (twee fysiotherapeuten uit de tweede lijn en drie uit de eerste lijn). Vind je het leuk om, naast je werk, je bezig te houden met een goede overdracht van zorg voor CVA patiënten?  Ben je in staat om samen met ons het boegbeeld te zijn van onze stichting, kun je goed netwerken en organiseren? Lees dan onderstaand profiel. 

 

Waar zijn we naar op zoek? 

Je hebt een collegiale en betrokken bestuursstijl en werkt proactief mee aan de visie en toekomst van het CVA netwerk Groningen. Je bent werkzaam als ergotherapeut of logopedist in de regio Groningen en omstreken. Je neemt deel aan bestuursvergaderingen (minimaal twee per jaar) en je vertegenwoordigt het bestuur samen met andere bestuursleden op de netwerkbijeenkomsten of scholingsdagen. Je bent tevens goed te bereiken per e-mail. De tijdsbesteding is ca 2 uur per maand. 

 

Wat bieden wij? 

Je denkt mee en draagt bij aan kwalitatieve zorg voor CVA patiënten in Groningen en omstreken. Je hebt inbreng welke onderwerpen besproken worden tijdens netwerkbijeenkomsten en scholingen. Je wordt lid van een enthousiast team dat met elkaar, in een gezellige goede sfeer, het netwerk verder ontwikkelt. Je doet een leerzame ervaring op in een middelgrote vrijwilligersorganisatie. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng en ideeën. 

 

Aanmelden

Wil je bijdragen aan het organiseren van netwerkbijeenkomsten, scholingen en meedenken over goede zorg voor CVA patiënten? Stuur dan uiterlijk voor 1 december 2020 je CV en een korte motivatie naar info@cvanetwerkgroningen.nl t.a.v. Gonda Levering, secretaris van het CVA netwerk Groningen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Multidisciplinair CVA netwerk Groningen e.o.

 

cvanetwerkgroningen.nl

info@cvanetwerkgroningen.nl

 

KvK: 76456692

Postadres

 

Afdeling fysiotherapie

Van Swietenplein 1

9728 NT Groningen

 

Zin in netwerken?