· 

Meld je voor 1 september aan: Scholing ITON Neurorevalidatie in de eerste lijn 2021

Update 15 juli 2021: Er zijn nog plaatsen beschikbaar! Meld je voor 1 september 2021 aan!

 

De patiënt met hersenbeschadiging (CVA, trauma) komt na ziekenhuis of revalidatie weer thuis, en probeert zijn leven (werk, gezin, hobby etc.) weer op te pakken. De ervaring leert dat dan vaak problemen opduiken. Tijdens de cursusdagen worden verklaringen voor deze problemen gegeven. Uiteenlopende methoden van interventie die in de eerste lijn kunnen worden ingezet, worden gepresenteerd. Deze cursus is nuttig voor huisartsen, fysiotherapeuten, psychologen, thuiszorg en andere hulpverleners in de eerste lijn.

 

Neurowetenschapper Dr. Ben van Cranenburgh en fysiotherapeut Ed Janssen, docenten van Stichting ITON, verzorgen deze scholing. Zij hebben vorig jaar met veel enthousiasme de cursus gegeven aan het CVA netwerk en wij zijn erg blij dat ze het dit jaar nogmaals komen doen! In verband met de corona maatregelen is de vorm van de cursus iets aangepast ten opzichte van vorig jaar. Er volgen 2 fysieke bijeenkomsten en 2 online lesdagen. 

 

Cursusdata:

E-learning 1: wo 22 september 2021

Contactonderwijs 1: za 9 oktober 2021

E-learning 2: wo 13 oktober 2021

Contactonderwijs 2: za 6 november 2021

 

De e-learning onderdelen van de cursus zullen op de hierboven genoemde data online beschikbaar gesteld worden voor de deelnemers. Zolang de stof wordt afgerond voorafgaand aan het daaropvolgende contactonderwijs, kan deze stof in eigen tijd worden gevolgd.

 

Cursustijden fysieke bijeenkomsten:

9.30 tot 16.15 uur

 

Cursuslocatie fysieke bijeenkomsten:

Peize

 

Aantal deelnemers:

Maximaal 40

 

Kosten

€480,- 

Koffie, thee en lunch is bij de prijs inbegrepen. 

 

Studiemateriaal:

''Leven na hersenbeschadiging: Neurorevalidatie in de eerste lijn: analyse en aanpak van problemen. Een leidraad voor mensen met hersenbeschadiging en hun hulpverleners.'' B. van Cranenburgh, ITON, 2014. Studiemateriaal is bij de kosten inbegrepen en wordt gegeven op de eerste scholingsdag. 

 

Aanmeldformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Multidisciplinair CVA netwerk Groningen e.o.

 

cvanetwerkgroningen.nl

info@cvanetwerkgroningen.nl

 

KvK: 76456692

Postadres

 

Afdeling fysiotherapie

Van Swietenplein 1

9728 NT Groningen

 

Zin in netwerken?