Beste collega’s,

 

Wij zijn verheugd te melden dat de scholing ‘Neurorevalidatie in de eerste lijn’ van het ITON in het najaar definitief doorgaat in Groningen!

 

Locatie van de scholing: Martini Ziekenhuis Groningen, vergadercentrum

Scholingsdata: vrijdag 11 september, zaterdag 12 september en zaterdag 3 oktober

Kosten (voor deelnemers van het CVA netwerk): 425,00 euro

Kosten (voor niet-deelnemers): 445,00 euro

Dit is inclusief een studieboek (verplicht) en koffie/thee. 

 

Er is maximaal plaats voor 40 personen. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Cursusvoorwaarden

1. Het CVA netwerk registreert de inschrijvingen op volgorde van ontvangst, tot het maximum aantal deelnemers voor de betreffende cursus is bereikt. U ontvangt na inschrijving een e‐mailbevestiging van uw aanmelding, de cursusinformatie en een factuur.

2. Met de inschrijving neemt u persoonlijk de verplichting op u het cursusbedrag te voldoen. 

3. Het CVA netwerk behoudt zich het recht voor om de cursus te annuleren als het minimum deelnemers van 15 personen niet wordt gehaald. Indien de cursus geannuleerd wordt, dan ontvangt u hierover uiterlijk drie weken voor aanvang van de cursus bericht.

4. Indien het maximum aantal deelnemers van 40 personen is bereikt, kunt u middels bovenstaand formulier aanmelden voor de wachtlijst. Als u op deze wachtlijst staat, dan ontvangt u een e‐mail zodra er een plaats vrij komt. 

5. Het cursusprogramma wordt verstuurd per mail naar alle deelnemers van het CVA netwerk. Indien u geen programma heeft ontvangen kunt u contact met ons opnemen. 

6. Na inschrijving heeft u een bedenktermijn van 14 dagen waarbinnen u zonder kosten kunt annuleren.

7. Bij annulering tot vijf weken voor aanvang van de scholingsactiviteit wordt 10% van het cursusbedrag in rekening gebracht. Bij annulering binnen vijf weken voor aanvang van de cursus wordt het volledige cursusbedrag in rekening gebracht.