Landelijke Kick Off Breinlijn

 

Het is zover: Breinlijn heeft voldoende dekking om landelijk live te gaan op 9 december! Hiermee wordt kennis over hersenletsel en passend aanbod in de buurt voor mensen met (mogelijk) hersenletsel vindbaarder en laagdrempeliger.

Vier dit moment feestelijk en digitaal mee op 9 december van 12.30 tot 14.00 met onder meer in het programma Margôt Ros. Margôt is cabaretier (onder andere bekend van Toren C) en liep zelf hersenletsel op tijdens een voorstelling. Speciaal voor Breinlijn kruipt Margôt in de huid van een nieuw typetje.

Hersenletsel Netwerk Noord is op 7 oktober gestart met Breinlijn. Onze Hersenletseldeskundigen Margreet Bakker en Sabine van Erp dragen zorg voor het beantwoorden van de vragen die binnenkomen. Hebben zij geen pasklaar antwoord, dan worden ze bijgestaan door het Hersenletselteam.

 

Het Hersenletselteam is een team van professionals. Het team bestaat uit revalidatieartsen, neurologen, verpleegkundigen, psychologen, psychiaters, hersenletselconsulenten, specialisten ouderengeneeskunde en ervaringsdeskundigen.

 

Geïnteresseerd? Je bent van harte welkom op de landelijke kick-off. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Multidisciplinair CVA netwerk Groningen e.o.

 

cvanetwerkgroningen.nl

info@cvanetwerkgroningen.nl

 

KvK: 76456692

Postadres

 

Afdeling fysiotherapie

Van Swietenplein 1

9728 NT Groningen

 

Zin in netwerken?