Scholing · 24. februari 2023
Het CVA netwerk organiseert dit najaar, in samenwerking met het NPI, een scholing over de invloed van (neuro)psychologische- en persoonsfactoren op het revalidatieproces na een CVA. Lees hier meer.
Themabijeenkomst NAH en (terug naar) werk?
Scholing · 17. augustus 2022
Dinsdag 27 september is een themabijeenkomst van het Hersenletselnetwerknoord. Dit keer gaat het over NAH en (terug naar) werk.

Lopen na CVA
Informatie · 03. maart 2022
Vanuit de Vereniging Revalidatieartsen was er behoefte aan een landelijke consensus ten aanzien van diagnostiek en behandeling van verminderde loopvaardigheid na CVA. De 'werkgroep lopen na CVA' heeft een leidraad beschreven op het gebied van bewegingsanalyse en behandeling van loopvaardigheid. Lees hier alles over afwijkingen in het lopen na een CVA en de bijbehorende behandeladviezen.

Een CVA en dan? Uitgelegd door CVA zorgketen Groningen
Informatie · 15. februari 2022
De CVA zorgketen Groningen heeft een filmpje ontwikkeld voor CVA patiënten en naasten. In dit filmpje wordt er uitgelegd wat er gebeurt na een beroerte. Het filmpje vertelt wat patiënten kunnen verwachten als zij na ziekenhuis opname naar huis gaan of als zij eerst gaan revalideren.

Interdisciplinair behandeltraject eerste lijn
Informatie · 08. februari 2022
Sharon, bestuurslid van het CVA netwerk Groningen, zet zich in om mensen na een CVA zo snel mogelijk weer terug te laten keren naar hun thuissituatie. Lees hier meer over hoe zij dit doet.

Visio
Informatie · 02. december 2021
Visio was afgelopen netwerkbijeenkomst te gast om wat te vertellen over de visuele beperkingen na een CVA. Lees hier wat Visio voor CVA patiënten kan doen en hoe je patiënten naar Visio kan verwijzen.

Extra informatie in de zorgzoeker
Informatie · 12. november 2021
Om het voor verwijzers en patiënten makkelijker te maken welke praktijk de juiste keuze is voor verdere begeleiding hebben we extra informatie toegevoegd aan de zorgzoeker.

Gratis webinar op 25 november 2021 over niet-aangeboren hersenletsel -'Thuis begint het pas'
Scholing · 04. november 2021
Wil je meer inzicht in de gevolgen voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en zijn naasten in de thuissituatie? En wat jouw rol als professional kan zijn om hen daarbij te ondersteunen? Meld je dan aan voor dit gratis webinar.

Geslaagde netwerkbijeenkomst!
Scholing · 30. oktober 2021
Het netwerk had deze week een live netwerkbijeenkomst met twee sprekers van Koninklijke Visio.

Young Stroke Toolbox
Informatie · 13. april 2021
Sinds april is het CVA netwerk Groningen ook te vinden op de landelijke website Young Stroke Toolbox!

Meer weergeven

Multidisciplinair CVA netwerk Groningen e.o.

 

cvanetwerkgroningen.nl

info@cvanetwerkgroningen.nl

 

KvK: 76456692

Postadres

 

Afdeling fysiotherapie

Van Swietenplein 1

9728 NT Groningen

 

Zin in netwerken?