19. september 2023
Heb jij de Nieuwsbrief van september 2023 al gelezen? https://cva-netwerk-groningen.email-provider.eu/web/tbvxjo4dtv/ftzm0nyjpd
13. juli 2023
Nieuwsbrief juli 2023
De Nieuwsbrief van juli 2023 nog niet gelezen? Lees hem dan hier: https://cva-netwerk-groningen.email-provider.eu/web/tbvxjo4dtv/jyrdnoaokk/txd7ojflxq/ofniioylad
Netwerkbijeenkomst · 13. juni 2023
Op 10 mei vond de eerste netwerkbijeenkomst plaats van dit jaar. Het stond in het teken van Hersenz.
Informatie · 28. april 2023
De nieuwsbrief van april 2023 is weer uit. Lees hem hier: https://cva-netwerk-groningen.email-provider.eu/web/tbvxjo4dtv/kbwuyj72tm/txd7ojflxq/ofniioylad
Scholing · 24. februari 2023
Het CVA netwerk organiseert dit najaar, in samenwerking met het NPI, een scholing over de invloed van (neuro)psychologische- en persoonsfactoren op het revalidatieproces na een CVA. Lees hier meer.
Scholing · 17. augustus 2022
Themabijeenkomst NAH en (terug naar) werk?
Dinsdag 27 september is een themabijeenkomst van het Hersenletselnetwerknoord. Dit keer gaat het over NAH en (terug naar) werk.
Informatie · 03. maart 2022
Lopen na CVA
Vanuit de Vereniging Revalidatieartsen was er behoefte aan een landelijke consensus ten aanzien van diagnostiek en behandeling van verminderde loopvaardigheid na CVA. De 'werkgroep lopen na CVA' heeft een leidraad beschreven op het gebied van bewegingsanalyse en behandeling van loopvaardigheid. Lees hier alles over afwijkingen in het lopen na een CVA en de bijbehorende behandeladviezen.
Informatie · 15. februari 2022
Een CVA en dan? Uitgelegd door CVA zorgketen Groningen
De CVA zorgketen Groningen heeft een filmpje ontwikkeld voor CVA patiënten en naasten. In dit filmpje wordt er uitgelegd wat er gebeurt na een beroerte. Het filmpje vertelt wat patiënten kunnen verwachten als zij na ziekenhuis opname naar huis gaan of als zij eerst gaan revalideren.
Informatie · 08. februari 2022
Interdisciplinair behandeltraject eerste lijn
Sharon, bestuurslid van het CVA netwerk Groningen, zet zich in om mensen na een CVA zo snel mogelijk weer terug te laten keren naar hun thuissituatie. Lees hier meer over hoe zij dit doet.
Informatie · 02. december 2021
Visio
Visio was afgelopen netwerkbijeenkomst te gast om wat te vertellen over de visuele beperkingen na een CVA. Lees hier wat Visio voor CVA patiënten kan doen en hoe je patiënten naar Visio kan verwijzen.

Meer weergeven

Multidisciplinair CVA netwerk Groningen e.o.

 

cvanetwerkgroningen.nl

info@cvanetwerkgroningen.nl

 

KvK: 76456692

Postadres

 

Afdeling fysiotherapie

Van Swietenplein 1

9728 NT Groningen

 

Zin in netwerken?