· 

Netwerkbijeenkomst in juni

De eerste bijeenkomst van dit jaar van het CVA netwerk Groningen staat gepland op donderdagavond 3 juni om 19.30 uur. 

 

Voor deze bijeenkomst zal Sabine van Erp (Msc) een lezing geven over cognitie bij niet aangeboren hersenletsel, waarbij ze aandacht heeft voor het interdisciplinaire oogpunt. Sabine van Erp is ergotherapeut, onderzoeker en docent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Daarnaast werkt zij in een eerstelijns praktijk voor ergotherapie waar ze (mede)praktijkhouder is. Vanuit de praktijk is Sabine betrokken bij allerlei projecten rondom het verbeteren van zorg voor mensen met hersenletsel en daarnaast bestuurslid van het Kennisnetwerk CVA Nederland. 

 

De bijeenkomst zal online georganiseerd worden. De vorige keren zijn de netwerkbijeenkomsten via 'webinargeek' gegaan. Dit was een mooi middel om presentaties aan het netwerk te geven, maar had het grootste nadeel dat de deelnemers van het netwerk zelf niet in beeld kwamen. Dit keer wordt de bijeenkomst daarom ook via Microsoft Teams georganiseerd. Dit geeft meer ruimte voor discussie en vragen na de lezing van Sabine. 

 

Vul hieronder het formulier in om jezelf aan te melden voor deze avond! De link voor Teams ontvang je via de mail.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Multidisciplinair CVA netwerk Groningen e.o.

 

cvanetwerkgroningen.nl

info@cvanetwerkgroningen.nl

 

KvK: 76456692

Postadres

 

Afdeling fysiotherapie

Van Swietenplein 1

9728 NT Groningen

 

Zin in netwerken?