· 

Young Stroke Toolbox

Sinds april is het CVA netwerk Groningen ook te vinden op de landelijke website Young Stroke Toolbox. Dit is een website voor patiënten die op jonge leeftijd (onder de 50 jaar) een beroerte krijgen, voor hun naasten en voor hun zorgverleners. Op de website staat informatie over de oorzaken en behandeling van een beroerte, maar ook over de gevolgen ervan en hoe je verder kunt leven met deze gevolgen. 

 

 

De Young Stroke Toolbox werd ontwikkeld op basis van subsidiegelden van het Zorg Instituut Nederland (ZIN). Inmiddels zijn heel wat netwerken en zorgketens aangesloten bij Young Stroke Toolbox, waaronder het CVA netwerk Groningen. Zo kun je zorgverleners uit heel Nederland op de zorgzoeker vinden. Je kunt de zorgverleners in de buurt vinden op basis van postcode, of door op het landkaartje te zoeken. Klik op onderstaande knop om de website van Young Stroke Toolbox te bekijken!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Multidisciplinair CVA netwerk Groningen e.o.

 

cvanetwerkgroningen.nl

info@cvanetwerkgroningen.nl

 

KvK: 76456692

Postadres

 

Afdeling fysiotherapie

Van Swietenplein 1

9728 NT Groningen

 

Zin in netwerken?