· 

Geslaagde netwerkbijeenkomst!

Het netwerk had deze week een live netwerkbijeenkomst met twee sprekers van Koninklijke Visio. Bij Visio kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn. Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie en wonen. Visio heeft een speciaal programma voor diagnostiek en behandeling bij cliënten met visusproblemen bij niet-aangeboren hersenletsel.

 

Wat fijn om elkaar weer live te hebben gesproken! De avond was goed gevuld met interactie tussen de deelnemers van het netwerk en de sprekers. Op deze manier werden hele praktische tips gegeven, waar de paramedici hun cliënten beter mee kunnen begeleiden. Ook werd duidelijk wanneer we als zorgverlener Visio kunnen vragen om advies bij onze behandeling en wanneer we onze cliënten kunnen verwijzen naar Visio. Alle deelnemers van het netwerk krijgen bij een volgende nieuwsbrief de presentatie en de belangrijkste tips van Visio per mail toegestuurd. 

 

 

De locatie en catering was wederom super geregeld door onze thuisbasis Cafe Ensing in Peize. We komen graag weer voor een volgende bijeenkomst!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Multidisciplinair CVA netwerk Groningen e.o.

 

cvanetwerkgroningen.nl

info@cvanetwerkgroningen.nl

 

KvK: 76456692

Postadres

 

Afdeling fysiotherapie

Van Swietenplein 1

9728 NT Groningen

 

Zin in netwerken?