· 

Interdisciplinair behandeltraject eerste lijn

Het zal je maar overkomen; van het ene moment op het andere heb je een halfzijdige verlamming, moeite met het begrijpen of gebruiken van taal, of ervaren dat de wereld om je heen zo snel gaat dat er geen touw meer aan vast te knopen is. Een CVA is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Om mensen na een CVA zo snel mogelijk weer terug te laten keren naar hun thuissituatie, is er een interdisciplinair behandeltraject in de eerste lijn opgezet. Op deze manier kan thuis worden gewerkt aan herstel en aan het weer integreren in de maatschappij. Dit alles in een vertrouwde en rustige omgeving waar de revalidatie betekenisvol kan plaatsvinden. Dit interdisciplinaire traject is opgezet door Sharon Wennink als deel van haar master opleiding Neurorevalidatie en Innovatie en zal zij, samen met het behandelteam, het komende half jaar organiseren in Groningen. Het doel is om het traject daarna te blijven borgen en om de ervaringen te kunnen delen met andere zorgverleners. Wilt u meer weten over dit traject, of heeft u suggesties? Neem dan gerust contact op met Sharon (zie onderaan deze pagina voor de contactgegevens).

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Multidisciplinair CVA netwerk Groningen e.o.

 

cvanetwerkgroningen.nl

info@cvanetwerkgroningen.nl

 

KvK: 76456692

Postadres

 

Afdeling fysiotherapie

Van Swietenplein 1

9728 NT Groningen

 

Zin in netwerken?